En samtalsterapeut i Stockholm

Hej igen, alla mina härliga läsare, och varmt välkomna tillbaka hit till min blogg! Här så brukar jag ju för det mesta skriva om saker och ting som egentligen har att göra med kläder och mode, men här idag så tänkte jag skriva om någonting lite annorlunda och det är nämligen det här med parterapi, samtalsterapi samt att då alltså gå till en samtalsterapeut i Stockholm för er på Norrmalm, Kungsholmen, i Vasastaden här i Stockholm nu under den senaste tiden har hört av er hit till mig och uttryckt att ni skulle vilja att jag tar och delar med mig av någon form av rekommendation på detta.

Det var ju nämligen så att jag själv för inte så länge sedan valde att vända mig till en samtalsterapeut här i Stockholm där jag bor och det var ju även någonting som jag faktiskt skrev lite kort om i ett annat inlägg, och jag kan vara anta att det är därför som så pass många av er nu har efterfrågat just detta här på min blogg. När det kommer till mig, så är det här verkligen någonting som har hjälpt hur mycket som helst och jag tycker verkligen att det här med samtalsterapi och parterapi är någonting som man bör testa på ifall man känner sig lite vilsen och inte riktigt vet hur man ska hantera känslor och andra svåra saker i livet. Personligen så valde jag att vända mig till en samtalsterapeut vid namn Sonja Spangenberg terapi AB och det är även henne som jag varmt kan rekommendera till er alla här idag! Hon är verkligen superkompetent och duktig när det kommer till det som hon sysslar med och därför så känner man sig väldigt fort trygg i hennes händer och man får verkligen verktygen för att man ska kunna göra de framsteg som man vill!