Har du hört om det här företaget förut?

God eftermiddag, nu kan vi räkna ner hur många timmar det är till helg på en hand, i alla fall de flesta av oss. Min helg kommer bestå av mycket kläder och inredning då jag äntligen kan börja möblera och flytta in mina kläder i min nymålade walk in closet.

Jag har länge drömt att ha en stor garderob till mina kläder och för några veckor sedan tog jag tag i det på riktigt. Det tog lång tid att planera allt att bli perfekt men jag kom tillslut fram till en lösning som skulle fungera utifrån det rummet jag skulle göra om till garderob. Jag ville börja med att måla om och lägga nytt golv, för väggarna anlitade jag en målare i Lidköping som kunde hjälpa mig att uppnå ett professionellt resultat. Jag vände mig till Elinors Måleri efter tipset från en kompis, som målare i Lidköping var hon mer än glad att ta på sig uppdraget med att måla om rummet. Jag fick stå för färgvalen och därefter kunde hon påbörja sitt jobb som genomfördes noggrant och smidigt, från det att jag först kontaktade henne till det att jag stod med ett färdigt resultat tog det mycket mindre tid än jag hade förväntat mig. Hon utförde jobbet riktigt proffsigt och var hela tiden trevlig mot mig som kund, jag har helt enkelt inget att klaga på. Efter hennes arbete återstod det att lägga in en heltäckningsmatta och nu står jag här med ett rum som bara väntar på att möbleras, vilket jag ska göra nu i helgen. Summan av kardemumman är att du som söker en kompetent målare i Lidköping verkligen borde vända dig till Elinors Måleri för att få ett prima resultat. 

Du gillar kanske också...