Laserbehandlingar mot celluliter

Nu är det inte så långt kvar till sommaren. Inte så mycket mer än bara någon månad innan det förhoppningsvis kommer att vara så pass varmt ute så att man kan gå ute i short och t-shirt. Då vill det dock till att man trivs med hur man ser ut med sina ben och att man är trygg i sin egen kropp. Jag har själv haft väldigt problem med det tidigare där jag aldrig tyckte att jag hade snygga ben. En massa celluliter och annat sånt och det gjorde bara att jag försökte undvika att gå i shorts så långt som det var möjligt. Det var i alla fall innan jag upptäckte laserbehandlingarna.

Fick tips från en, kommer inte ihåg vem, men det var någon som jag klaga på till om mina ben och som tipsade om laserbehandlingar på Derma Salongen Vänersborg. Det är behandlingar där de använder sig av en modern laser som tar bort rynkor och celluliter och andra ojämnheter i huden och gör den jämn och även stramar upp den. Hur lockande låter inte det, väldigt säger jag.

Så jag bokade en tid på Derma Salongen Vänersborg för en laserbehandling och så gick jag dit och jag kan definitivt säga att det både gick snabbare och blev bättre än vad jag hade kunnat förvänta mig. Trodde att det skulle minska synligheten av mina celluliter åtminstone lite men det tog nästan bort dem helt och hållet. Helt fantastiskt att det gick att få bort dem bara genom att göra en laserbehandling. Gick sen på ytterligare en behandling på Derma Salongen Vänersborg och nu efter två stycken så har jag inga ojämnheter kvar på mina ben utan huden är stram och fin och jag kan gå i shorts med gott självförtroende.

Du gillar kanske också...